Asiakkaamme kertovat

99 % asiakkaistamme suosittelisi tai on suositellut meitä. Tässä heistä muutamia.

CMB Ravintolat

HS-Works on muuttanut IT-strategiamme reaktiivisesta tulipalojen sammuttamisesta proaktiivisemmaksi ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Ongelmat ratkotaan nopeasti ja maksamme vain toteutuneesta työstä. Keskitetysti hallittava langaton verkko mahdollistaa asiakkaillemme sekä työntekijöillemme turvallisen ja hallitun pääsyn internetiin, ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja.

– Petteri Leminen, toimitusjohtaja, CMB Ravintolat Oy

Rakennuskultti

HS-Works on osoittautunut hyväksi avuksi, kun tietokoneisiin tulee vikaa tai tarvitaan asennuspalveluita. Välillä tarvitsemme pikaisesti uusia laitteita ja HS-Worksiltä olemme saaneet ne nopeasti valmiiksi asennettuina. Työmaatoimistomme muuttaa myös usein ja olemme saaneet heiltä myös laadukasta apua väliaikaisten yhteyksien käyttöönottoon.

– Jani Kuivamäki, Oy Rakennuskultti Ab

Nordea

Piditte minua hyvin ajantasalla asiasta ja selvästikin olitte aktiivisia saamaan tilatut laitteet maahantuojalta niin pian kuin mahdollista. Samoin esittelitte korvaavia vaihtoehtoja mikäli alkuperäistä laitetta ei olisi saatu.

– Sami Halonen, Nordea

Opteam

Olemme olleet tyytyväisiä HS-Worksin tukipalveluihin. Saamme pikaisesti apua kriittisiin ongelmiin ja esimerkiksi laitetoimitukset hoituvat jouhevasti. Myös HS-Worksin aktiivinen mukanaolo järjestelmähankkeissa on ollut tärkeää.

– Harri Hirvonen, talousjohtaja, Opteam Yhtiöt Oy

Seedi

Minulle yrittäjänä tietotekniikan toimiminen on keskeinen mahdollistaja hyvälle liiketoiminnalle. Vuosien erilaisen haeskelun jälkeen kuvittelin tämän olevan tavoittamaton unelma. HS-Worksin konsepti Ihmisen kokoista IT:tä on toteutunut Seedin osalta paremmin kuin hyvin. Laitteet ja ratkaisut yhdestä paikasta järkevään hintaan. Suosittelen!

– Marko Parkkinen, toimitusjohtaja, Seedi Oy

Tilakarhut

HS-Works on helpottanut toimintaamme vuosien varrella. Olemme saaneet tarpeisiimme oikeanlaiset työasemat ja tukipalvelut toimivat ok. Suunnittelutiimimme toteuttaa asiakkaillemme nopeita tilasuunnitelmia ja myös 3D-malleina, eikä toimintakatkoksiin ole varaa. Olemme olleet tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2007 lähtien.

– Kai Björn, toimitusjohtaja, Tilakarhut Oy

Kolibri terveyspalvelut

Ulkoistettu IT-osasto toimii päivittäisessä toiminnassa erittäin hyvin, kun kaikki tekniset koukerot eivät ole yhden ihmisen käsissä. HS-Works on osoittanut vuosien varrella kiinnostuksensa asiakkaan liiketoimintaa ja tietotekniikkaa kohtaan. Yhteistyömme on toiminut hyvin. Olemme saaneet paljon hyviä ehdotuksia tietotekniikan kehittämiseksi ja saamme vastaukset HS-Worksiltä nopeasti.

– Jarkko Kause, toimitusjohtaja, Kolibri terveyspalvelut Oy

Aalto-yliopisto

Nykyaikaisen monitilatoimiston mobiilikäyttäjät kompuroivat jatkojohtojen ja muiden piuhojen keskellä ellei niitä hoideta kuntoon. HS-Works suunnitteli ja toteutti ammattitaidolla työpisteidemme sen osan, joka ei kuulu kalustetoimitukseen, IT- tai AV-asennuksiin.

– Tapio Koskinen, Aalto-yliopisto

Handelsbanken

On miellyttävää asioida alansa tuntevien ihmisten kanssa. Tarvitsemme joskus nopeallakin aikataululla erilaisia palveluita ja HS-Worksiltä saa tarvikkeidenkin lisäksi tietoa ja kokemuksia tilattavista tuotteista, joten hommat hoituvat kerralla kuntoon. HS-Worksin laaja palveluvalikoima on auttanut meitä myös muissa asioissa, yhtenä esimerkkinä neuvotteluhuoneiden johtoviidakkojen siistiminen ja johtojen piilottaminen. Toimivuus ja käyttömukavuus parani kertaheitolla.

– Joni Tolkki, IT-asiantuntija, Handelsbanken

Niemenlahti

HS-Worksin kanssa asiointi on ollut todella helppoa ja heidän tuottamat ratkaisut meille ovat toimineet todella hienosti, koska tuotteet räätälöitiin juuri meille sopivaksi. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä päätökseen ottaa apua IT-asioihin ulkopuolelta. Tämä päätös on helpottanut yrittäjän arkea paljon ja turhien papereiden pyöritys on jäänyt pois kuvioista kokonaan.

– Jussi Luukonlahti, Niemenlahti Yhtiöt Oy

Precast

Laitteet toimivat erittäin luotettavasti ja aina kun on pienikin ongelma, niin olemme saaneet välittömästi apua.

– Jukka Virtanen, Precast Oy

Housetek

Aina on ongelmat ratkaistu nopeasti. Etätukipalvelu on hyvä ja helppo tapa saada nopea apu kun työt pitää tehdä heti. Myös toimistolla käynnit on hoidettu nopeasti ja sovitusti. Käynneillä on usein hoidettu myös etukäteen ilmoittamattomia töitä. Ystävällinen palvelu!

– Markus Saano, toimitusjohtaja, Housetek Oy