Palvelut ja hinnasto

Tietokonehuolto Helsingissä

Takaisin ylös

Tietokonehuollossa käsitellään ongelmat, jotka vaativat pidempiaikaista tutkimista ja korjaustapa vie paljon aikaa. Yleisimpiä ovat tietokoneen komponenttiongelmien selvitys ja järjestelmien asennukset. Myös laajamittaiset tiedostojen palautukset onnistuvat huoltopisteellä.

Huoltopisteelle ei tarvitse varata aikaa, ota ongelmalaite kainaloon ja tule käymään.

Huoltopisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tervetuloa!

Lue lisää

Puhelintuki ja etätuki

Takaisin ylös

Puhelintuen etuja ovat nopeus ja tehokkuus pienissä asioissa. Autamme esim. internet-yhteyden ongelmissa ja oheislaitteiden asennuksissa. Meiltä voit myös kysyä neuvoa, mikäli olet esimerkiksi ostamassa uusia laitteita. Autamme mielellämme!

Soita 0600 12 333 (1,98 €/min + pvm). Avoinna arkisin klo 8-18. Puhelintuki laskutetaan normaalisti puhelinlaskullasi.

Lue lisää

Kotikäynti

Takaisin ylös

Kotikäynteihin asiakkaamme ovat aina olleet tyytyväisiä. Vuodesta 2005 olemme tehneet yli 10 000 kotikäyntiä. Kotikäynti on asiakkaalle helppo ja edullinen tapa saada IT-asiat kuntoon.

Veloituksemme on 82 €/h, minimiveloitus 1h. Lisäksi veloitamme matkakulun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lue lisää

Arvio vakuutusyhtiölle

Takaisin ylös

Vahinkoja sattuu ja onneksi on vakuutus. Mikäli digitaalinen laitteesi (esim. tietokone tai digisovitin) vaurioituu ja vakuutusyhtiösi pyytää korjauskustannusarviota, tuo laite meille.

Teemme kustannusarvion pikaisesti, jotta Sinä voit jatkaa asiointia vakuutusyhtiön kanssa. Voimme myös halutessasi lähettää arvion suoraan vakuutusyhtiöön. Kysy vakuutusyhtiöstäsi yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite.

Kustannusarvio vakuutusyhtiölle: 82 € / lausunto (sis. alv).

Asiakkaidemme etu on myös se, että voimme lisätyönä tallentaa tärkeät tiedostosi (esim. valokuvat ja dokumentit) muistitikulle ja voit siirtää vanhat tietosi uudelle koneelle. Meiltä saat kätevästi mukaasi myös uuden tietokoneen valmiiksi asennettuna.

Tietokoneen vuosihuolto

Takaisin ylös

Käythän sinäkin terveystarkastuksessa, joten anna tietokoneellesikin mahdollisuus toimia paremmin. Vuosittain huollettu tietokone toimii varmemmin ja pidempään kuin huoltamaton pölyn täytteinen laite.

Lue lisää