Palvelut

IT-tuki

Takaisin ylös

Tarvitsetko IT-tukea? Tarjoamme yrityksellesi tukea hyvällä saatavuudella ja kattavalla palveluvalikoimalla. Meidän kanssa yhteistyössä sinulla ei ole huolta lomista ja sairastumisista, sillä meillä vastataan aina puhelimeen ja tullaan pikaisesti paikan päälle kun tarve vaatii.

Mitä IT-tuen pitää olla?

Lue lisää

Hei, hei, hermot meni – eipä mene enää!

Takaisin ylös

Sinäkin kärsit luultavasti joskus niistä IT:n inhottavuuksista, joihin me törmäämme viikottain, kun ratkomme asiakkaidemme arjen IT-haasteita. Päätimme koota viisi tyypillisintä asiakkaidemme rahamasseja kuluttavaa ja hermoja raastavaa ongelmaa ja kertoa miten ne ratkeavat helposti Googlen pilvipohjaisilla työsovelluksilla.

Voit käydä tilaamassa oppaamme …

Lue lisää

Laitteiden asennukset toimistollanne

Takaisin ylös

Asennamme myös esimerkiksi toimistosi verkkolaitteet. Ei ole kivaa, jos itse joutuu asentamaan ADSL:n, kytkimet, langattomat tukiasemat, VPN-yhteydet, VLANit ja muut härpättimet. Tuomme laitteet tullessamme. Onko tietotekniikka ollut koskaan näin mukavaa?

Lue lisää

Apua ongelmatilanteissa

Takaisin ylös

Jos sinulla on probleemi eli IT-ongelma, soita meille. Pystymme puhelimessa arvioimaan millä tavalla saamme ongelman mahdollisimman nopeasti kuntoon. Monet ongelmat pystytään korjaamaan puhelimessa ja osa etäyhteyden kautta. Tarvittaessa tulemme hoitamaan homman kuntoon myös paikan päälle.

Autamme juuri silloin kun tarvitset, emmekä laskuta kuin tehdystä työstä. Voimme tuurata myös kiireistä tai lomalla olevaa IT-tukihenkilöä.

Neuvotteluhuoneiden asennukset

Takaisin ylös

Toimitamme, asennamme ja kiinnitämme tarvittaessa kalusteisiin neuvotteluhuoneiden laitteet, kuten näytöt, projektorit, tietokoneet ja äänentoistolaitteet.

Neuvotteluhuoneissa nykyaikaa ovat isot näytöt. Meiltä näytöt aina 90 tuumaisiin asti, valmiiksi asennettuna tottakai. Laitamme myös johdot siististi ja valmiiksi, ettei asiakkaasi kompastu niihin tai siivooja katko niitä imurin tieltä.

Lue lisää

IT-muutto

Takaisin ylös

Yrityksen muutto toimitiloista toiseen on aina iso prosessi. Onneksi palveluntarjoajia löytyy esimerkiksi tilasuunnitteluun ja muuttopalveluihin liittyen. Olemme huomanneet silloin tällöin, että IT-muuton suunnittelu jää herkästi taka-alalle. Tämä on kuitenkin liiketoiminnan kannalta erittäin tärkeä osa-alue, jonka tulee olla kunnossa heti, kun uusissa tiloissa istutaan pöytien ääressä.

Lue muuttajan muistilista!

Lue lisää

Huoltopistepalvelut

Takaisin ylös

Huoltopisteellämme tehdään laitteiden fyysisiä korjauksia, joita ei kannata tai pysty hoitamaan asiakkaan tiloissa. Olemme varautuneet yleisimmillä varaosilla, joten pystymme avustamaan ripeästi myös fyysisissä ongelmissa.

Huollamme kaikki merkit, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa varaosien tilaamiseen. Meiltä myös koneiden nopeutukset, SSD-levyjen asennukset ja uudet koneet toimistollesi toimitettuina. Helppoa, eikö?

Huoltopisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tervetuloa käymään!

 

Etävalvonta ja etätuki

Takaisin ylös

Palvelimet ovat toimistotekniikan tärkeimpiä asioita ja hyrräävät 24/7. Usein näiden päivitykset ja ylläpito jäävät muun kiireen jalkoihin, joten suosittelemme ulkoistamaan valvonnan meille. Voimme etänä hoitaa näitä raskaan työn pannuja ilman, että sinulla tulee merkittäviä katkoksia tietoliikenteeseen.

Kannattaa myös ajatella niin, että koko ongelman tietotekniikka olisi vastaavan valvonnan piirissä.

Lue lisää