Ratkaisut

IT-tukipaketit

Takaisin ylös

Tarjoamme nyt vaivattoman tavan seurata ja hallita yrityksesi tietokoneita – oli niitä sitten yksi tai sata. Tietokoneiden etähallinta mahdollistaa ketterän ja ennakoivan ylläpidon mm. laitteiston, tietoturvan, ohjelmistojen sekä tärkeiden tiedostojesi turvaksi. Ongelmat ja pienet haitat on helpompi korjata, kun ne ennakoidaan. Katkoksia työhön ei aiheudu lainkaan!

Parhaimmassa ylläpitopaketissamme (Täydellinen IT-tuki) mukaan kuuluu myös tukityöt. Loistava palvelupaketti, jolloin voi kysyä meiltä mitä tahansa ja koska tahansa. Keskity sinä työhösi, niin me pidämme työkalusi kunnossa.

Lue lisää

G Suite

Takaisin ylös

Paras pilvipalveluratkaisu! Tässä on kaikki, mitä perinteinen toimisto tarvitsee tietotekniseltä järjestelmältä.

G Suite tarjoaa sähköpostiisi 30 gigatavua tallennustilaa jokaiselle käyttäjälle, helppokäyttöisen käyttöliittymän ja 99,9 %:n käyttöaikatakuun. Sähköpostilaatikko käyttää omaa verkkotunnustasi, esimerkiksi @yritys.fi. Gmailin avulla pystyt käyttämään sähköpostia tehokkaammin, viettämään vähemmän aikaa sähköpostin ääressä ja tätä kautta keskittymään sisällön tuottamiseen.

Lue lisää

Suosittelemamme konepaketit

Takaisin ylös

Joka päivä myymme ja asennamme uusia koneita asiakkaillemme. Pyrimme myymään tietokoneita, jotka ovat juuri oikeanlaisia välineitä sinun työskentelyysi. Meiltä ei valitettavasti saa 300 euron tietokoneita, sillä kuten arvata saattaa, ne ovat laaduttomia, hitaita ja huonolla takuulla varustettuja.

Tietokoneen käyttöikä kannattaa ajatella kolmelle vuodelle. Näin ollen myös kannattaa valita kone, jossa on vakiona tai johon voi mukaan lisätä kolmen vuoden takuun.

Lue lisää

Laadukkaat verkot

Takaisin ylös

Laadukas verkko auttaa monessakin asiassa. Olemme asentaneet monille asiakkaillemme Cisco Meraki -tuotteilla tehtyjä verkkoja ja asiakaspalaute on erittäin hyvää. Näissä verkoissa paljon etuja.

Lue lisää

Webhotellit

Takaisin ylös

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyt webhotellit kaikenlaiseen käyttöön. Yleisemmin yritykset ja kotikäyttäjät tarvitset webhotelleja tai ainakin nimipalveluita sähköpostiliikenteen mahdollistamiseen omalla osoitteella (esim nimi@yritys.fi) sekä nettisivujen ylläpitoon. Webhotelli nimensä mukaisesti on paikka nettisivuillesi.

Kauttamme saat rekisteröityä helposti myös domainit, mm. .fi, .com, .net, .org, .info ja monia muita. Kysy lisää niin hoidetaan sinunkin verkkotunnusasiat kuntoon.

Lue lisää

Pilvivarmuuskopiointi

Takaisin ylös

Nykyään järkevissä järjestelmissä sähköposteja ei tarvitse enää varmuuskopioida. Dokumenttejakin voi käsitellä suoraan pilvipalveluissa, jolloin varmuuskopiointia ei tarvita. Tämä on kannattavaa myös yhteiskäytön ja mobiilikäytön kannalta.

Kuitenkin joskus varmuuskopiointi on tärkeää. Varmuuskopioitavaa dataa voi olla paikallisesti työasemilla olevat tiedostot tai vaikkapa palvelimen tiedot. Suosittelemme pilvivarmuuskopioitiin suomalaista Nexetic-pilvivarmuuskopiointia. Valitsemme sinulle sopivan tuotteen, asennamme valmiiksi ja pidämme huolta.

Lue lisää

Chromebox for Meetings

Takaisin ylös

Tätä olemme odottaneet kovasti. Vihdoin se on Suomessa!

Googlen Chromebox for Business on loistava videoneuvotteluratkaisu erityisesti Googlen G Suite käyttäjille. Se tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan sisäisiin ja ulkoisiin videoneuvotteluihin.

Lue lisää