Rekrytointi

Meillä HS-Worksilla on nykyään liki 20 asiantuntijaa töissä. Kehitymme jatkuvasti ja työmääräkin kasvaa tasaiseen tahtiin. Välillä meillä on aktiivinen haku päällä ja joskus passiivisempi. Hyviä tekijöitä kaivataan aina, joten laita pikimiten hakemusta tulemaan.

Erilaisia työtehtäviä

Pyrimme tarjoamaan monipuolisia tehtäviä. Käytännössä meillä useampi asiantuntija tekee monenlaisia tehtäviä osaamistason ja kiinnostuneisuuden mukaan. Eniten meillä tehdään yrityspuolen laiteasennuksia, vikojen tutkimista ja laitehuoltoa. Autamme paljon asiakkaitamme myös puhelimitse ja etäyhteyden välityksellä.

Myös AV-puolemme kasvaa koko ajan. Asennamme asiakkaillemme isoja näyttöjä, videotykkejä ja audioratkaisuja. Osaaminen tältä alueelta katsotaan myös hyödyksi, vaikka hakisitkin ensisijaisesti IT-puolen tehtäviin.

Ihanteellinen työnhakija

Pisimmälle meillä pääsee, kun olet monipuolinen. Kaikesta ei tarvitse tietää kaikkea, mutta monesta asiasta yleistietämys on hyväksi. Syvällisempi palvelin- ja verkko-osaaminen katsotaan toki hyödyksi, koska siitä on apua monessa asiassa. Ajokortista on paljon hyötyä, mutta se ei välttämättä ole pakollinen.

Millaista on olla töissä HS-Worksilla?

Suurin ilo meillä on ihmiset. Porukkamme toimii hyvin yhteen ja tuetaan toinen toisiamme. Pyrimme tarjoamaan hyvät puitteet työhön sekä nykyaikaista joustavuutta toiveidesi mukaisesti. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet edetä ja kehittyä, kaikki on sinusta kiinni.

Miten voin hakea töihin HS-Worksille?

Lähetä meille hakemus sähköpostitse. Hakemus voi olla vapaamuotoinen, liitä mukaan dokumentteja, joista koet olevan hyötyä. Eniten meitä kiinnostaa nykyinen osaamistasosi ja työhistoriasi, jos sinulla on kokemusta alalta.

Filed under: Yleinen