Yritys ja ihmiset

Aloitimme tarjoamalla palvelua kotikäyttäjille. Pian tyytyväiset asiakkaamme alkoivat kysyä voisimmeko auttaa heitä myös työpaikalla. Huomasimme, että oli kyseessä kotikäyttäjä tai yritys, viime kädessä ihminen ratkaisee. Miten aktiivisesti kuuntelemme? Miten ymmärrettävästi kommunikoimme? Miten hyvin ratkaisemme ongelman? Näin syntyi Ihmisen kokoinen IT.

Vuodesta 2005 olemme tarjonneet IT-palveluja myös yrityksille ja edelleen suurin osa asiakkaistamme löytää meidät nykyisten asiakkaidemme suositusten kautta.

Mika Lausamo
Mika Lausamo

Mika on asentava myyntijohtaja, jonka lempityökalut ovat akkuporakone, iPhone ja internetselain. Ei ole vaikeita ongelmia, on vain monipuolisempia ja innostavampia ratkaisuja. Ratkaisukombinaationikkari. Pelaa mobiilipelien lisäksi myös pallopelejä lastensa sekä kavereidensa kanssa.

Puhelinnumero 045 114 2294
Sähköposti
mika.lausamo (at) hs-works.fi
PGP

Harry Sileoni
Harry Sileoni

Tehokas ja aktiivinen koodininja. Olisi ehkä maailman nörtein mies jos käyttäisi silmälaseja. Innoissaan IT-asioiden automaatiosta kuin Steve omenoista. Harrylla on johtajan rooli ja työpiste ikkunapaikalla. Harrastaa vapaa-ajalla kaikkea judosta lentämiseen. Harrastaa myös uintia perheen pienimmän ja vaimon kanssa.

Puhelinnumero 050 3210 781
Sähköposti harry.sileoni (at) hs-works.fi
PGP

Pasi Peltonen
Pasi Peltonen

Pasi on asentanut ainakin 200 neukkaria. Asiakkaan lempiasiantuntija, ottaa kaiken tarkkaan huomioon. Kokemusta HS-Worksistä jo viime vuosikymmeneltä. Asentaa kaiken kiintolevyistä ohjelmistoihin. Rauta tulee tutuksi myös kuntosalilla. Tsemppaava esimies ja hyvä käytännön tekijä.

Puhelinnumero 045 7731 4424
Sähköposti pasi.peltonen (at) hs-works.fi

Jari Rayo
Jari Rayo

Intohimoinen säätäjä, jota käyttöjärjestelmät tottelee Windowsista OS X:n Linuxin kautta. Auttaa kaikkia asiakkaita ystävällisesti ja pitää toimistollakin järjestyksen yllä. Elokuvateatterin penkkejä kuluttava viihdemies. Jari oli talossa jo ennen varusmiespalvelustaan jossa kävi opettelemassa hieman erilaista IT:tä.

Puhelinnumero 075 7566 000
Sähköposti jari.rayo (at) hs-works.fi
PGP

Eerik Aitti
Eerik Aitti

Eerik on aina iloinen ja jämpti asiantuntija. Bitti tottelee hyvin, kun Eki käskyttää tietokoneet käyttäjän toiveiden mukaiseen kuntoon. Neuvoo niksit virusten poistoon niin tietokoneesta kuin kropastakin. Ahkera saligorilla.

Puhelinnumero 075 7566 000
Sähköposti eerik.aitti (at) hs-works.fi
PGP

Tatu Hirvikoski
Tatu Hirvikoski

Alati iloinen ja ihmeellisen normaali tietokonemies. Tatulla on sana hallussa ja juttu luistaa samalla kun laitteet ruksuttavat omia asennuksiaan. Selittää asiat selkokielellä ja vapaa-ajalla testaa muiden puolesta hittipelit. Töissä laittaa Windows Seiskaa tietokoneisiin ja keskiviikkoisin viimeisenä pallona kasia pussiin.

Puhelinnumero 045 3174 742
Sähköposti tatu.hirvikoski (at) hs-works.fi

Marko Mattsson
Marko Mattsson

Vuosia IT-alalla paininut jokapaikan höylä. Käyttöjärjestelmät taittuvat Linuxista Windowsiin ja ruuvimeisseli pyörii kädessä yhtä sujuvasti. Ratkaisu löytyy keinolla millä hyvänsä, oli kyseessä IT-ongelma tai lastenhoito kotioloissa.

Puhelinnumero 044 261 9783
Sähköposti marko.mattsson (at) hs-works.fi

Dario Beronja
Dario Beronja

Dariolla on pitkä kokemus yrityksen IT-asioiden hoitamisesta. Dario tuntee verkot, palvelimet ja työasemat erittäin hyvin. Dariolla reipas ote työhön kuin työhön, jonka takia Dario onkin ahkera työtoveri.

Puhelinnumero 044 723 65 71
Sähköposti
 dario.beronja (at) hs-works.fi

Rekar Abdulhamed
Rekar Abdulhamed

Nykymaailmasta hyvin perillä oleva opiskelija. Rekar tuntee niksit, osaa kielet ja saa laitteetkin hyvään kuntoon. Hoitaa ohimennen myös pienet viat ja vaivat, joita tietokoneet eivät ole itsekään vielä huomanneet. Jos asiakkaalta sattuu löytymään piano, niin Rekar soittaa kaupan päälle vielä konsertin.

Puhelinnumero 044 7365 035
Sähköposti rekar.abdulhamed (at) hs-works.fi

Jukka-Pekka Ojala
Jukka-Pekka Ojala

Jukka-Pekka on todellinen käsillään tekevä nikkarimies, joka tottelee paremmin nimeä ”Jukkis”. Jukkis on asentanut lukuisia näyttöjä, tykkejä, kaiuttimia ja johdotuksia. Keksii hyvin erikoisemmatkin ratkaisut ja AV-tekniikka pysyy lujasti seinässä, katossa tai vaikka lattiassa kiinni.

Puhelinnumero 050 913 22 82
Sähköposti
 jukka-pekka.ojala (at) hs-works.fi

Lauri Rista
Lauri Rista

Lauri on pätevä tietokonenikkari, joka tutkii koneista viat ja asentelee uudet koneet. Lauri osaa myös kärsivällisesti auttaa puhelimessa ja etäyhteydellä. Laurin löytääkin usein HS-Worksin toimistolta asiakkaidemme koneiden kimpusta.

Puhelinnumero 075 75 66 000
Sähköposti
 lauri.rista (at) hs-works.fi

Harri Byman
Harri Byman

Harri on korjannut tietotekniikkaa viime vuosituhannelta asti. Erinomainen tietotaito rautapuolella. Harrilla on kokemusta myös televisioiden ja tulostimien korjaamisesta, joka tekee miehestä erittäin monipuolisen osaajan.

Puhelinnumero 044 703 51 58
Sähköposti
harri.byman (at) hs-works.fi

Markku Lindgren
Markku Lindgren

Markulla on HS-Worksin pisin kokemus rautahuollosta. Erittäin pitkäaikainen tietotaidon hankinta on tehnyt Markusta loistavan teknikon, erityisesti kannettavien tietokoneiden korjaaminen on Markun heiniä.

Puhelinnumero 044 703 40 60
Sähköposti
 markku.lindgren (at) hs-works.fi

Jukka Mäkipaakkanen
Jukka Mäkipaakkanen

Jukka on korjannut tietokoneita ja tulostimia jo kymmeniä vuosia. Erittäin osaava kaveri ja kokemusta todella paljon. Jukka ja ruuvarisetti on erittäin tehokas työpari.

Puhelinnumero 044 728 93 12
Sähköposti
 jukka.makipaakkanen (at) hs-works.fi

Tero Ström
Tero Ström

Terolla on rautahuoltokokemusta jo liki kahdelta kymmeneltä vuodelta. Tero on päässyt korjaamaan niin tietokoneita kuin tulostimiakin aina suurkuvavehkeisiin asti. Uudet asiat kiinnostavat ja sitä kautta Tero on korjannut myös televisioitakin.

Puhelinnumero 044 725 75 16
Sähköposti
 tero.strom (at) hs-works.fi

Tilaajavastuu logo AAA Korkein luottoluokitus


FI-verkkotunnusvälittäjä HP yhteistyökumppani