Yritys ja ihmiset

Aloitimme tarjoamalla palvelua kotikäyttäjille. Pian tyytyväiset asiakkaamme alkoivat kysyä voisimmeko auttaa heitä myös työpaikalla. Huomasimme, että oli kyseessä kotikäyttäjä tai yritys, viime kädessä ihminen ratkaisee. Miten aktiivisesti kuuntelemme? Miten ymmärrettävästi kommunikoimme? Miten hyvin ratkaisemme ongelman? Näin syntyi Ihmisen kokoinen IT.

Vuodesta 2005 olemme tarjonneet IT-palveluja myös yrityksille ja edelleen suurin osa asiakkaistamme löytää meidät nykyisten asiakkaidemme suositusten kautta.

Mika Lausamo
Mika Lausamo

Mika on asentava myyntijohtaja, jonka lempityökalut ovat akkuporakone, iPhone ja internetselain. Ei ole vaikeita ongelmia, on vain monipuolisempia ja innostavampia ratkaisuja. Ratkaisukombinaationikkari. Pelaa mobiilipelien lisäksi myös pallopelejä lastensa sekä kavereidensa kanssa.

Puhelinnumero 045 114 2294
Sähköposti
mika.lausamo (at) hs-works.fi
PGP

Harry Sileoni
Harry Sileoni

Tehokas ja aktiivinen koodininja. Olisi ehkä maailman nörtein mies jos käyttäisi silmälaseja. Innoissaan IT-asioiden automaatiosta kuin Steve omenoista. Harrylla on johtajan rooli ja työpiste ikkunapaikalla. Harrastaa vapaa-ajalla kaikkea judosta lentämiseen. Harrastaa myös uintia perheen pienimmän ja vaimon kanssa.

Puhelinnumero 050 3210 781
Sähköposti harry.sileoni (at) hs-works.fi
PGP

Pasi Peltonen
Pasi Peltonen

Pasi on asentanut ainakin 200 neukkaria. Asiakkaan lempiasiantuntija, ottaa kaiken tarkkaan huomioon. Kokemusta HS-Worksistä jo viime vuosikymmeneltä. Asentaa kaiken kiintolevyistä ohjelmistoihin. Rauta tulee tutuksi myös kuntosalilla. Tsemppaava esimies ja hyvä käytännön tekijä.

Puhelinnumero 045 7731 4424
Sähköposti pasi.peltonen (at) hs-works.fi

Jari Rayo
Jari Rayo

Intohimoinen säätäjä, jota käyttöjärjestelmät tottelee Windowsista OS X:n Linuxin kautta. Auttaa kaikkia asiakkaita ystävällisesti ja pitää toimistollakin järjestyksen yllä. Elokuvateatterin penkkejä kuluttava viihdemies. Jari oli talossa jo ennen varusmiespalvelustaan jossa kävi opettelemassa hieman erilaista IT:tä.

Puhelinnumero 075 7566 000
Sähköposti jari.rayo (at) hs-works.fi
PGP

Juha Kirsi
Juha Kirsi

Juha on ollut jo aiemmin HS-Works -perheessä useamman vuoden. Juha kävi katsomassa IT-maailmaa välillä muualla, mutta hinku takaisin vei voiton. Juha on erittäin helposti lähestyttävä ihminen ja IT-skillssit ovat päätähuimaavia.

Puhelinnumero 050 409 40 42
Sähköposti juha.kirsi (at) hs-works.fi

Eerik Aitti
Eerik Aitti

Eerik on aina iloinen ja jämpti asiantuntija. Bitti tottelee hyvin, kun Eki käskyttää tietokoneet käyttäjän toiveiden mukaiseen kuntoon. Neuvoo niksit virusten poistoon niin tietokoneesta kuin kropastakin. Ahkera saligorilla.

Puhelinnumero 075 7566 000
Sähköposti eerik.aitti (at) hs-works.fi
PGP

Tatu Hirvikoski
Tatu Hirvikoski

Alati iloinen ja ihmeellisen normaali tietokonemies. Tatulla on sana hallussa ja juttu luistaa samalla kun laitteet ruksuttavat omia asennuksiaan. Selittää asiat selkokielellä ja vapaa-ajalla testaa muiden puolesta hittipelit. Töissä laittaa Windows Seiskaa tietokoneisiin ja keskiviikkoisin viimeisenä pallona kasia pussiin.

Puhelinnumero 045 3174 742
Sähköposti tatu.hirvikoski (at) hs-works.fi

Marko Mattsson
Marko Mattsson

Vuosia IT-alalla paininut jokapaikan höylä. Käyttöjärjestelmät taittuvat Linuxista Windowsiin ja ruuvimeisseli pyörii kädessä yhtä sujuvasti. Ratkaisu löytyy keinolla millä hyvänsä, oli kyseessä IT-ongelma tai lastenhoito kotioloissa.

Puhelinnumero 044 261 9783
Sähköposti marko.mattsson (at) hs-works.fi

Jukka-Pekka Ojala
Jukka-Pekka Ojala

Jukka-Pekka on todellinen käsillään tekevä nikkarimies, joka tottelee paremmin nimeä ”Jukkis”. Jukkis on asentanut lukuisia näyttöjä, tykkejä, kaiuttimia ja johdotuksia. Keksii hyvin erikoisemmatkin ratkaisut ja AV-tekniikka pysyy lujasti seinässä, katossa tai vaikka lattiassa kiinni.

Puhelinnumero 050 913 22 82
Sähköposti
 jukka-pekka.ojala (at) hs-works.fi

Lauri Rista
Lauri Rista

Lauri on pätevä tietokonenikkari, joka tutkii koneista viat ja asentelee uudet koneet. Lauri osaa myös kärsivällisesti auttaa puhelimessa ja etäyhteydellä. Laurin löytääkin usein HS-Worksin toimistolta asiakkaidemme koneiden kimpusta.

Puhelinnumero 075 75 66 000
Sähköposti
 lauri.rista (at) hs-works.fi

Aki Mäkynen
Aki Mäkynen

Aki on valtavalla työkokemuksella varustettu näppäilijä, jonka nauru usein raikaakin pitkin toimistoa. Aki on kaikkien kaveri ja hyvää seuraa, sillä tältä mieheltä ei juttu lopu.

Puhelinnumero 075 75 66 003
Sähköposti
aki.makynen (at) hs-works.fi

Markku Lindgren
Markku Lindgren

Markulla on HS-Worksin pisin kokemus rautahuollosta. Erittäin pitkäaikainen tietotaidon hankinta on tehnyt Markusta loistavan teknikon, erityisesti kannettavien tietokoneiden korjaaminen on Markun heiniä.

Puhelinnumero 044 703 40 60
Sähköposti
 markku.lindgren (at) hs-works.fi

Jukka Mäkipaakkanen
Jukka Mäkipaakkanen

Jukka on korjannut tietokoneita ja tulostimia jo kymmeniä vuosia. Erittäin osaava kaveri ja kokemusta todella paljon. Jukka ja ruuvarisetti on erittäin tehokas työpari.

Puhelinnumero 044 728 93 12
Sähköposti
 jukka.makipaakkanen (at) hs-works.fi

Tero Ström
Tero Ström

Terolla on rautahuoltokokemusta jo liki kahdelta kymmeneltä vuodelta. Tero on päässyt korjaamaan niin tietokoneita kuin tulostimiakin aina suurkuvavehkeisiin asti. Uudet asiat kiinnostavat ja sitä kautta Tero on korjannut myös televisioitakin.

Puhelinnumero 044 725 75 16
Sähköposti
 tero.strom (at) hs-works.fi

Tommi Korhonen
Tommi Korhonen

Tommi on arviolta Suomen kovin tulostinkorjaaja. Tommi tuntee isot tulostinlaitteistot kun omat taskunsa. Kokemusta työstä on jo vuosia.

Sähköposti tommi.korhonen (at) hs-works.fi

Eetu Muhonen
Eetu Muhonen

Eetu on aktiivnen ja reipas tietokonenikkari. Eetu kiertää asiakkaita kentällä ja onkin aina valmiina lähtöön kuin partiopoika.

Puhelinnumero 075 75 66 000
Sähköposti
eetu.muhonen (at) hs-works.fi

Sami Listokorpi
Sami Listokorpi

Sami auttelee asiakkaita puhelimitse ja etätuen avustuksella tehokkaasti ja ystävällisesti. Puheluiden välissä toimii virallisena toimistoporukan viihdyttäjänä, varsinainen seuramies.

Puhelinnumero 075 75 66 000
Sähköposti
sami.listokorpi (at) hs-works.fi

Teemu Partanen
Teemu Partanen

Teemu hoitaa asiakkaita etänä erittäin lempeällä otteella ja vahvalla IT-osaamisella. Teemu tuo sopivaa rauhallisuutta tukitiimin kiireiseen arkeen.

Puhelinnumero 075 75 66 000
Sähköposti teemu.partanen (at) hs-works.fi

Olli Palonen
Olli Palonen

Ollilla on hyvä kokemus puhelinneuvonta-ajalta ja tästäkin syystä hommat puhelin- ja etätuessa hoituvat käden käänteessä.

Puhelinnumero 075 75 66 000
Sähköposti olli.palonen (at) hs-works.fi

Alex Lähdekorpi
Alex Lähdekorpi

Alex on varmasti ollut edellisessä elämässään Harryn kaksoisveli. Ulkonäkö ei nykyelämässä tähän viittaa, mutta koodarin aivot sen paljastaa. Alex on nopeasti oppiva nuori mies ja työskentelee HS-Worksilla yliopisto-opintojen ohella.

Sähköposti alex.lahdekorpi (at) hs-works.fi

Tilaajavastuu logo AAA Korkein luottoluokitus


FI-verkkotunnusvälittäjä HP yhteistyökumppani